• Novo
Nova ravnoteža Muška i casual Comfort Cross Trainer - crna - 14

Nova ravnoteža Muška i casual Comfort Cross Trainer - crna - 14

Stupnjevi:
KM 20.00

Iznos
Tova je dostupna

100% koža. Gumeni potplat. Svestrana obuka : 624 iz nove ravnoteže sadrži izdržljivu i elegantnu kožu gornju apopunu bez označavanja s puno jastuka i fleksibilnosti za uklapanje vašeg aktivnog načina života. Ova verzija novog obuke za obuku od 624 ažurira se Flexot Flex Grooves koji omogućuju ekstremnu fleksibilnost dok pomažu u nogama da se slobodno i prirodno kreću. Nudeći firmu, ali fleksibilan jastuk ove nove obuke za obuku bilansa izrađuju se s EVA džepnom kabine / pete u Imevoj midsolama i laganom fantomskom oblogu. Bilo da hodate za fitness ili za zabavu unutarnje srednje osovine dodaje strukturu srednje noge i podršku tim trenerima za dodatnu stabilnost sa svakim korakom. Ove udobne cipele za obuku opremljene su jastukom za abzorb kako bi se pomoglo apsorbirati utjecaj i pružiti trajnu stabilnost i udobnost dok se krećete tokom dana. Nova ravnoteža Muške 624 V2 casual Comfort Cross Trainer - crna - 14.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Srednja tamnocrvena guma

KM 3.00

Vodeća Ewing atletska cipela, 33 HI je tačan retro originala iz 1990.godine i ima klasični reverzibilni remen za gležanj koji se može nositi na prednjem ili stražnjem dijelu cipele, te

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.