• Novo
Jellypop Kid's Downtown Shoe Taupein Veličina 4

Jellypop Kid's Downtown Shoe Taupein Veličina 4

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

Jellypop u centru grada jahačke čizme pripremite je za sezonu čizama sa ovim Jellypop u centru grada jahačke čizme. Ovaj stil sadrži umjetne kože gornji wtih strappy detaljima i kićankom naglasak. Jahačke čizme Jellypop Downtown imaju suknju za čizme i vratilo od 12 inča. Gornja traka od umjetne kože sa detaljima sa akcentom na kićanku suknja za čizme naglasak 12-inčno zatvaranje osovine sa unutrašnjim zatvaračem lagano jastučić uložak umjetni potplat 1,5-inčni blok peta uvezena Jellypop Kid's Downtown (13-5) cipela Taupein veličine 4 gornja Umjetna koža. Strappy detaljima sa resel naglaskom. Naglasak na suknji za čizme. 12-inčna osovina. Unutrašnje zatvaranje zatvarača.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Srednja tamnocrvena guma

KM 3.00

Vodeća Ewing atletska cipela, 33 HI je tačan retro originala iz 1990.godine i ima klasični reverzibilni remen za gležanj koji se može nositi na prednjem ili stražnjem dijelu cipele, te

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.