• Novo
Sportske casual cipele velike leteće cipele prozračno meko dno pogodno za unutarnju i vanjsku upotrebu bijela

Sportske casual cipele velike leteće cipele prozračno meko dno pogodno za unutarnju i vanjsku upotrebu

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Značajke : 1. Jedinica je mekana, neklizaja i otporna na habanje, s prugastim dizajnom teksture.2. Sofisticirani dizajn, roman stil, širok spektar upotrebe, pogodan za sve prilike i uvijek će biti fokus vaše pažnje.3. Tkanina tkanina, jednostavan oblik, jedno-nogu zarezane, udobne i praktične za stavljanje i skidanje4. Dobar oporavak i izvedbe apsorpcije udara, usporavaju brzinu hoda, udobna i stabilna vožnja, meka i prozračna, nježna njega za noge.5. Razne veličine, pogodne za većinu žena. 1. Jedinica je mekana, neklizaća i otporna na habanje, sa prugastim dizajnom teksture . 2. Sofisticirani dizajn, novi stil, širok raspon upotrebe, pogodan za sve prilike, a uvijek će biti fokusiranje vaše pažnje. 3. Tkana tkanina, jednostavan oblik, jedno-nogu zarezane, udobne i praktične za stavljanje i skidanje. Udobno i prozračno : dobro iskorišćeno i napad za ublažavanje udara, usporava brzinu hoda, udobna i stabilna vožnja, meka i prozračna, nježna njega za noge. 100% Vaše zadovoljstvo : Želimo da naši kupci budu zadovoljni našim proizvodima i korisničkim uslugama , To je za nas vrlo važno! Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, slobodno me kontaktirajte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pastel J-Slips

KM 6.50

Toddler JSlips ima našu ekskluzivnu stravu ugrađenu pravu, tako da će vaš sandal ostati na vašoj maloj noga.JSlips mandal sandalama su sada u 5 Cool Pastel Boje : Pink Plumeria, Ocean B

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.