• Novo
Muška puma Fusion Evo Spilazless Golf Cipele Puma bijeli mornarički bluk 9. m

Muška puma Fusion Evo Spilazless Golf Cipele Puma bijeli mornarički bluk 9. m

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Enderder Mesh Bootie Construction Gornji gornji noga udobno, dok je nosač za vezanje integriran sa TPU potporom i remen za podršku Webbing pružaju zaključanu u fit. Sva nova alata za fuzijsku pjenu ima brze linije koje čine cipele atletikom, dok se fuzijska pjena ispod stopala pruža ultra plišanu vožnju. Bilo da ste na kursu ili na roštilju, bit ćete spremni ići .. Specifikacije. Enderders Mesh. Construction bootie. TPU peta. Webbing Fit Strap. Softfoam. Fusion Foam. Kontaktiranje fuzije. Grip Comfort zadnji. Crystal Carbon guma. Stil # : 193850 Bootie Construction pruža korak u udobnosti i 360 stepeni nosača oko stopala. Fusion Foam Mix iz Super Soft Eva pjene i ultra-odgovorna guma pruža izvanrednu energetsku povrat i jastuk. Soft Foam Dvostruko gustoće uložak pruža dva jedinstvena sloja jastuka za prilagođenu udobnost, uklapanje i izdržljivost. Pwrframe. PWRSTRAP fit sistem omotava stopalo za sigurno, personalizirano fit. Vuča inspirisana prirodom sa strateški dizajniranim usmjerivim ručicama u odgovarajućim zonama za povećan prianjanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pastel J-Slips

KM 6.50

Toddler JSlips ima našu ekskluzivnu stravu ugrađenu pravu, tako da će vaš sandal ostati na vašoj maloj noga.JSlips mandal sandalama su sada u 5 Cool Pastel Boje : Pink Plumeria, Ocean B

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.