• Novo
Vizari Unisex-Kid's Youth and Junior Boca Firm Firm Front Front Foot

Vizari Unisex-Kid's Youth and Junior Boca Firm Firm Front Front Foot

Stupnjevi:
KM 15.42

Iznos
Tova je dostupna

Vizari Unisex-Kid's Youth and Junior Boca FG Soccer cipela dizajnirana je tako da vašu mladu fudbalsku zvijezdu pruži najbolje moguće performanse za vanjske firmske nogometne igre. Sadrži sintetičku gornju za gornju kontrolu kuglice, izdržljive gumenu konzolu za vrhunsku vuču i podstavljeni jezik i ovratnik za ugodno postavljanje . lagan i prozračan mrežni gornji materijal osiguravaju maksimalnu udobnost i ventilaciju tokom vašeg dana. Mrežna konstrukcija omogućava izvrsnu prozračnost i fleksibilnost, omogućavajući nogama da se prirodno i slobodno kreću. Mrežni materijal također pomaže da vam se noge ohlade i osuši, omogućujući vam da ostanete ugodni i energizirani bez obzira na to koju aktivnost možete raditi. Ovaj sintetički gornji dio dizajniran je za pružanje poboljšane kontrole kuglice u fudbalu, omogućujući igračima da budu bolje kontrole lopta dok se driblira i prolazi. Lagana i izdržljiva konstrukcija osigurava ugodno uklapanje i optimalne performanse na polju. Prozračan i fleksibilan gornji materijal također pomaže da se stopalo hladi tokom dugih utakmica . podstavljeni jezik i ovratnik za ugodno uklapanje i jastuk oko gležnja. Mreža gornja osigurava prozračnost, dok gumena vanjska snaga pruža vuču i izdržljivost . podstavljeni jezik i ovratnik pružaju ugodno uklapanje za bilo koju cipelu ili čizmu. Padding dodaje dodatnu jastuku i podršku, što olakšava hodanje u njima tokom dužeg vremenskog perioda. Također pomaže u smanjenju trenja i pruža sigurnije uklapanje. Gornja : reljefna sintetička gornja za najslađi dizajn za boravak . vanjska : lagani gumeni potplat za pružanje udobnog otpornosti na habanje i vodu. Napravljeno za neujednačene i klizave podzemne površine . Karakteristike : Apt za Crazy Quick pokret za ultraboost svoju igru. Jednostavno podesive čipke omogućavaju tim cipelama da lako formiraju vaše stopalo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Popravke Layla Srebro

KM 12.99

Sjajite kao zvijezda večeras noseći doradu Layla dressup štikle.Mesh gornji ukrašena dragulj detaljima.Podesiva traka za kopču.Otvori okrugli prst.Glatka Umjetna podstava.Lagano podstav

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.