• Novo
Ženske ortopedske cipele Otvorene nožne sandale dame platforme papuče ljetna plaža gumena mekani potplat

Ženske ortopedske cipele Otvorene nožne sandale dame platforme papuče ljetna plaža gumena mekani potplat

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Značajke : 1. Materijal sa visokim kvality, izdržljivim i kože.2.Straight Hraps, ispravite koljena i neravnoteže mišića podešavanjem strukture vaših nogu. 3. Život bez bolova i u 100% fizičkoj stanici4. Osjećaju čizme i osjećaj dizajnirani su i proizvedeni u naš najviši standard materijala i izgleda. Nije jednostavno par čizama, također je trendi modni stil, počast ljepoti žena5.Pect sandale za ljetnu obavijest : Molimo omogućite odstupanje od 1-3cm zbog ručne mjerene boje može biti malo drugačije od slike zbog različitih Monitor i lagana evencijalna veličina je manja od veličine EU / SAD / UK / UK, molimo vas da uporedite veličine detalja s vama prije kupovine. Opis : Materijal : PU + guma Veličina : Kao što je prikazano 1 : 1.Made od visokoh kvality materijala, izdržljive i prilagođene kože . 2 : 2.Strajnite bokove, ispravite neravnotežu kucanja podešavanjem strukture vaših nogu. 3 : 3. Život bez boli i u 100% fizičkom stanju. 4 : 4. Osjećaj čizme i osjećaj dizajnirani su i proizvedeni u naš najviši standard materijala i izgleda. Nije jednostavno par čizama, to je i trendi modni stil, počast ljepoti žena. 5 : 5.Prodajne sandale za ljeto.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Srednja tamnocrvena guma

KM 3.00

Vodeća Ewing atletska cipela, 33 HI je tačan retro originala iz 1990.godine i ima klasični reverzibilni remen za gležanj koji se može nositi na prednjem ili stražnjem dijelu cipele, te

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.