• Novo
Ratni proizvodi S908D CAilgate Cover 87- Wrangler

Ratni proizvodi S908D CAilgate Cover 87- Wrangler

Stupnjevi:
KM 15.49

Iznos
Tova je dostupna

Poklopac s pokrovom saver-poflektorom za vrata prtljažnika; 12 metara čelika; Karakteristike : skriva cijelu površinu rep-apteimproved Poljevene vidljivosti u kompaniju Install MTS, L.C. Proizvodi i prodaje visokokvalitetne, zamjenske rezervoare za gorivo za kamione, džip i SUV-ove. Naši tenkovi su izgrađeni od izdržljive, velike gustoće, poprečnog povezivanja polietilena. Prednosti rezervoara za gorivo MTS : * Skoro 1/4 inčni debeli polietilen za superiornu snagu * Nema mogućnosti hrđe .. ikad * neće puknuti čak i na 150� f iznad ili 160� f ispod nula * nema zavara ili šavova Neispravno ili propuštanje * Preko 60 različitih modela * Svi tenkovi uključuju besplatni novi "O " prsten i zaključani prsten (ako je potrebno) * Petogodišnja garancija * Besplatna dostava na 48 stanja pokrov sa stražnjim dijelom. 12 metara čelika.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta

KM 4.00

Izdržljiv materijal : Motociklistički prekidač uglavnom je izrađen od metalnog materijala, što je dugotrajno trajno Efektivna zaštita : bočni podlozi za gorivo može učinkovito zašt

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.