• Novo
Tbest ventil stamp izvlakač, metal 8,66in ventil stabljika za popravak alata za popravak alata za instalaciju Univerzalno za izmjenu automobila

Tbest ventil stamp izvlakač, metal 8,66in ventil stabljika za popravak alata za popravak alata za instalaciju

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Tbst ventil stamp, metal 8,66in ventil stamp za popravak alata za ugradnju alata za instalaciju Metal za modifikacije automobila Pecifikacija : Vrsta predmeta : ventil stabljika pullermealeyaterial : metalizacija : cca. 22cm / 8,66 Infinkcija : Instalacija i uklanjanje opće namjene. Aplikacija : Pogodno za većinu motocikala, automobila, cca.8mm / 0,3-inča i cca. Lista paketa : 1 x Vlatni stabljika od visokokvalitetnog metala, ima super koroziju i otpornost na ulje, može se koristiti za vrijeme za hrđu i visoku pouzdanost . Prilikom instaliranja guma za omotajte po glasnoće da biste zadržali Stabljika ventila na mjestu . jednostavan za upotrebu, to je neophodan alat za istezanje ventila za gume, koji može smanjiti složenost rada i pružiti prikladne usluge. Pogodno za većinu motocikala, automobila, cca.8mm / 0,3 mm /0.4in jezgre ventila.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.