• Novo
Metalno ovalna naljepnica

Metalno ovalna naljepnica

Stupnjevi:
KM 9.12

Iznos
Tova je dostupna

Rico Industries NFL Fudbal Jacksonville Jaguars Metalik Ovalna naljepnica Odlični poklon za sportske navijače : zagarantovano da će vam biti najdraži posjed kao što se može pohvaliti hvatajući grafiku i upit je vaš omiljeni ime i bojama. Ponosno prikažite svoje omiljene timove Ime i boju. Jedan od vrstama - budite prvi koji posjeduju šarenu, privlačnu naljepnicu / naljepnicu za oko 3,5 x 5 ". Napravljeno u sad!. Favorite navijač ventilatora - Ovaj auto / domaći dekor je savršen za povremeni i svakodnevni ventilator. Da li je to dan igre na stadionu ili kućnoj igri sa prijateljima, ovaj će naljepnica sjajati. Visoke performanse i svestrane : Ovaj potpuno novi dodatak može ići na prozor, na beležniku ili na hladnjaku. Bez muke!. Donesite svoj automobil / bilježnicu u život s ovim službenim licenciranim naljepnicama - ograničeno izdanje kolekcionarnog kolekcionarnog o čemu će se zauvijek govoriti da li ste povremeni, socijalni ili super fanatični navijač. Svi vaši prijatelji će vas pitati gdje ste dobili svoj Rico Decal !. SVEDOK ŠEŠELJ - ODGOVOR : - SVEDOK ŠEŠlikovao : A.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3retro SL kartice

KM 17.98

Decal list mjeri 3 "x 12 " Veličina naljepnica pojedinaca će se razlikovati Sadrži tri pojedinačne naređene naljepnice sa retromnim tematskim umjetničkom djela Jednostavno prenosi na p

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.