• Novo
28 * Horror skelets riba ribarski ribolov naljepnica naljepnica Motorni dodaci za ukrase motocikala

28 * Horror skelets riba ribarski ribolov naljepnica naljepnica Motorni dodaci za ukrase motocikala

Stupnjevi:
KM 1.50

Iznos
Tova je dostupna

Značajke : * Potpuno novi i visoki kvalitet. * Slatke naljepnice za automobile izrađene su od visokokvalitetnih materijala, prerađenih sa izvrsnom izrazom, koji sadrži osjetljiv izgled i veliku izdržljivost, savršenu za zabavu i ukrase automobila. * To je vrlo modno i jednostavno za rukovanje . * Dobar izgled, velikodušna moda, dobar dodir, izgled vašeg automobila Potrebno je ovaj pribor zapis : boja : kao slika prikazuje značajnu : 21 * 15 Cmuniversal fitment = yeskachage uključuje : 1 x ljepšice : 1. Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline.2. Molimo vas da vam omogućuju blago ručno mjerno odstupanje za podatke. 28 * 15 horor kostur Riba Ribar za ribolov naljepnica Motorni dodaci za naljepnicu motocikl . Izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i praktičnog za korištenje . Savršeni omjer cijene-performansi, uštedite više novca. Trustworthy . Poslat ćemo ga što prije, kada naručite.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta

KM 4.00

Izdržljiv materijal : Motociklistički prekidač uglavnom je izrađen od metalnog materijala, što je dugotrajno trajno Efektivna zaštita : bočni podlozi za gorivo može učinkovito zašt

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.