• Novo
Fanmats, Univerzitet Wyoming Embosove amblem u boji

Fanmats, Univerzitet Wyoming Embosove amblem u boji

Stupnjevi:
KM 4.00

Iznos
Tova je dostupna

Pokažite svoj timski duh novom linijom amblema od aluminija. Nudeći različite dizajne, ti će se amblemi izgledati odlično na bilo kojem vozilu ili tvrdoj površini. Napravljen sa aluminijom otpornim na koroziju i laganu težinu. Ima jednostavnu aplikaciju sa potpuno automatskom lepljivom podlogom i lako se ukloni i neće oštetiti boju ili površinu. Dinamički 3 D elegant i živopisna boja čini savršenim dodatkom i idealnim poklonom za vaše prijatelje i porodicu!. Napravljeno sa korozivnim aluminijskim dinamičnim 3 D elemsom i živopisnim bojama. Jednostavna aplikacija sa potpuno automatskom lepljivom podlogom. UV zaštićen tako da će trajati onoliko dugo koliko želite. Može se ukloniti bez oštećenja boje ili površine. Otprilike 3,25 x 3,25.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta

KM 6.50

S ponosom napravljen u SADu : Kupi s povjerenjem i ponosom koji dolazi samo iz kupovine proizvoda za prijavu proizvedene u našem vrhunskom objektu u West Palm Beachu, Florida Naša visokok

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.