• Novo
Ihome magnetska veganska kožna karta Novčanik: vrhunska veganska koža, lagana, ultra tanka, magsafe kompatibilan za iPhone & serije

Ihome magnetska veganska kožna karta Novčanik: vrhunska veganska koža, lagana, ultra tanka, magsafe kompatibilan

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

Novčanik Ihome magnetske veganske kože ugradio je magnete koji se čvrsto pričvršćuju na stražnji dio vašeg i Phonea i magnetskog kompatibilnih slučajeva. Sigurno držite do 3 svojih karata bez gnjavaže da morate izvaditi novčanik! Ihome-ov magnetski novčanik je tanak i lagan, a dizajniran je za optimalnu preciznost i fit. Osim toga, izrađen je od meke vrhunske veganske kože i ima protukliznutu teksturu koja nudi siguran i udoban zahvat. Savršeno snimanje Svaki put : Ugrađeni magneti se čvrsto pričvršćuju na stražnji dio vašeg i Phone i magnetskog kompatibilnog futrole. Zamišljeno dizajniran : tanak, lagani dizajn pažljivo je izrađen za precizno uklapanje i sigurnost . premium veganska koža : meka vrhunska veganska koža je protiv klizanja i nudi lijepu, sigurnu i udobnu zahvat. Sa i Phone 12 i 13 serijama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.