• Novo
Bluetooth slušalice Otkazivanje buke TWS Jedinstvene bluetooth slušalice dodiruju kontrolu uha sa punjenjem futrole Prijenosne stranke

Bluetooth slušalice Otkazivanje buke TWS Jedinstvene bluetooth slušalice dodiruju kontrolu uha sa punjenjem

Stupnjevi:
KM 39.99

Iznos
Tova je dostupna

Bežične slušalice Otkazivanje slušalica za kontrolu dodira High-End Božićni poklon svjetlo Interaktivni obrazovni festival Poklon Za prijenosnu kutiju za punjenje je ultra svjetlo i ima li litijumske baterije velikog kapaciteta, što vam omogućava da uživate više od 5-6 sati neprekidnog muzičkog ili razgovora nakon Svaki pojedini pupoljci mogu podržati Mono / Binaural mod, možete slušati ili podijeliti sa prijateljima i obložiti se s dvostrukim ugrađenim HD mikrofonima, neka uživate u visokoj kvaliteti i niskoj kašnjenju Hansfree poziva i muzike dok Sport Running . Usvajanje nove generacije Bluetooth Smart Chip Et-a Bluetooth bi mogao pružiti jednokutni pariranje i stabilnost veze sa većinom IOS uređaja za Android Systerm i laptopom sa MAX-om od MAX 49 stopa (bez prepreka) .

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.