• Novo
Dizajni slučajeva glave službeno licencirani P.D. Moreno Životinje II Marvin The Westie Dog kožna knjiga novčanik poklopac Kompatibilan je sa Samsung Galaxy A A52s 5G

Dizajni slučajeva glave službeno licencirani P.D. Moreno Životinje II Marvin The Westie Dog kožna knjiga

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Samsung Galaxy A52 / A52 S / 5 G (2021) Kožna knjiga Novčanica Kofer Poklopac za glavu Dizajn slova Službeno licencirani P.D. Moreno Životinje II Marvin Westie Dogp.d. Moreno je dva kreativna ljudi (P.D. & Moreno) koji su se pridružili svojim talentima za stvaranje senzacionalnih umjetničkih djela koji imaju međunarodnu i masnu žalbu. Svaka osoba, jedan italijanski i jedan Amerikanac, donosi jedinstven stil i iskustvo u kreativni proces koji im omogućava da dosegnu umjetničke visine koje ih stavljaju iznad konkurencije. Imamo vas prekriveni najširijim asortimanom službenog p.d. Moreno slučajevi na tržištu .. Dizajniran za modernog načina života. Ovaj zvaničnik P.D. Moreno futrola za meku kožnu novčanik je ručno rađen da bude stilski i funkcionalan . Rafinirani stil i zaštita. Ovaj elegantan slučaj odgovara bilo kojoj prilici, dok čuva svoj mobilni uređaj zaštićen i funkcionalan. Dizajniran je da je dovoljno uglađen za vaš džep, a opet osigurati svojim magnetskim sistemom zatvaranja kako bi se držao mobilni uređaj dok omogućuje lak pristup lukama i utičnici . Obrazac ispunjava funkciju. Ovaj novčanik prikladno sadrži tri utora za zadržavanje kreditnih kartica i gotovine. A kad je vrijeme za opuštanje, možete postaviti svoj mobilni uređaj na željeni ugao gledanja sa svojim prilagodljivim kutnim mehanizmom za gledanje video zapisa, provjeriti vijesti ili Go Social - savršen partner za vaš mobilni uređaj . Snap za instalaciju. Jednodijelni dizajn karoserije Brave u zaštiti u jednostavnom Snap. Zamjena između višestrukih slučajeva je jednostavna kao promjena u vašu omiljenu majicu! Samsung Galaxy A52 / A52s / 5 G (2021) Kožna knjiga novčanik poklopca poklopca - dizajni za glavu Posredno licencirani P.D. Moreno proizvod - ručno izrađena kožna konstrukcija - Višestruki slotovi za karte za ID ili kreditne kartice - MULTI-VIDE STAND. Idealno za gledanje filmova - magnetskim zatvaračem - pun pristup svim portovima i zvučnicima Dizajn kućišta za glavu zvanično licencirani P.D. Moreno proizvod. Ručno izrađena kožna konstrukcija. Višestruki slotovi za ID ili kreditne kartice. Stalak za višestruki pogled. Idealno za gledanje filmova. Sistem magnetskog zatvaranja. Potpuni pristup svim portovama i zvučnicima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.