• Novo
WarmthandFish Ultra-Tanke Prenosive Makaze Za Nokte, Makaze Za Nokte Od Nerđajućeg Čelika Za Guste Nokte Za Muškarce I Žene, Alati Za Nokte

WarmthandFish Ultra-Tanke Prenosive Makaze Za Nokte, Makaze Za Nokte Od Nerđajućeg Čelika Za Guste Nokte

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Karakteristike : . Ultra tanka prenosiva mašina za šišanje noktiju - jedinstveni i genijalni sklopivi dizajn mašine za šišanje noktiju, u kombinaciji sa preciznom tehnologijom proizvodnje, čini mašinu za šišanje noktiju debelom samo 0,2 inča, ultra tankom i kompaktnom. Precizna otpornost na prskanje - - - oštre čeljusti za jednostavno i brzo podrezivanje. Sečivo od nerđajućeg čelika seče glatko, ne brinite da vam nokti lete po celom mestu prilikom šišanja. Visokokvalitetni nerđajući čelik - - - Ultra tanke prenosive makaze za nokte izrađene su od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika sa preciznim i oštrim ivicama, izdržljivim i preciznim sečenjem. Ergonomsko držanje protiv proklizavanja - - - ergonomski dizajniranu mašinu za šišanje noktiju lakše je kontrolisati, glatko i lako seče nokte, sprečava ispucale nokte i urasle nokte, pružajući udobnost pri rezanju noktiju. Najbolji poklon - - - Ultra tanke prenosive makaze za nokte su neverovatan poklon za vašu rodbinu, prijatelje, porodice, roditelje, muža i ženu. Može se koristiti kao alat za manikir ili pedikir kod kuće, salona, putovanja. . Specifikacija : . Materijal : Nerđajući Čelik. Veličina : Cca. 6.2 * 1.4 cm. Debljina : Cca. 0.5 cm. Težina : Cca.16g. Boja : Srebrna/crna. . Paket Uključuje : . 2kom X prenosive Ultra tanke mašine za šišanje. . 1. 100% Brend Proizvoda. 2. Zagarantovan Kvalitet I Kompletne Funkcije. 3. Materijali Su Kvalifikovani I Ergonomski. 4. Pogodno Za Sve Uzraste, Dobar Kvalitet I Niska Cijena. 5. Ovaj proizvod možete koristiti kao poklon za Božić, Dan zahvalnosti, Dan očeva, Majčin dan, Dan djeteta itd. Naravno, možete ga pokloniti i kao rođendanski poklon ili poklon za godišnjicu braka svom ljubavniku, rodbini i prijateljima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.