• Novo
Mantto za Samsung Galaxy Z Fold Case sa zaštitom šarki, udarcem za zaštitu od stakla i kaljenog stakla, izdržljive pune pokrivenosti Teška futrola za Samsung Z Fold 5g, zlato

Mantto za Samsung Galaxy Z Fold Case sa zaštitom šarki, udarcem za zaštitu od stakla i kaljenog stakla,

Stupnjevi:
KM 29.98

Iznos
Tova je dostupna

Dizajn za Samsung Galaxy Z Fold 3. Telefonska futrola opremljena je s dvije šarke, sa i bez olovke . 2. Ugrađeni magnetni stalak olakšava swing ili stajalište -A-Face Chat . 3. Mladi od PU kože i računara sa bojom prilagođenom kože za osjetljiv dodir. Unutrašnja školjka dizajnirana je s ne-kliznim teksturom saća kako bi se telefon bolje uklopio s zaštitnom školjkom . 4.Samsung Fold 3 ima ugrađeni visokokvalitetni zaštitni zaštitni zaslon od 9 sati, koji je osjetljiv na dodir i Omogućuje jasan pogled na telefon i sprečava da se ekran ogrebotina . 5. Prije preciznog rezanja, glatka i precizna perforacija, možete lako pristupiti tipkama uređaja i uživati ​​u dodiru originalnog Samsung Z Fold 3 telefon . 6. Stvari proizvoda, kontaktirajte nas . Sadržaj paketa : . 1 x Samsung Galaxy Z Fold 3 poklopac kućišta (telefon ne uključuje) novi dizajn za zaštitu šarke. Ugrađeni magnetski stickstand. Visokokvalitetni materijal. Precizni položaj rupa. Ugrađeni visokokvalitetni zaštitni ekran od 9 sati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.