• Novo
KupovinaBo novčani kasu za Apple iPhone XR, PU kožni prekrivač za magnetsko zatvaranje nosač kartica Kickstand Cover - Brown

KupovinaBo novčani kasu za Apple iPhone XR, PU kožni prekrivač za magnetsko zatvaranje nosač kartica Kickstand

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Kupovina kućišta novčanika za Apple i Phone XR, PU kožni prekrivač držač magnetskog zatvaranja nosač Chickstand Cover - Brown. Karakteristike proizvoda : . 1. Napravljena od izdržljive PU kože + meka TPU unutarnja školjka, pruža izvrsnu dvostruku zaštitu za vaš pametni telefon .. 2. Ovaj proizvod omogućava 3 prorez kartice i džep za gotovinu. Možete snimiti svoju ličnu kartu, kreditnu karticu i gotovinu sa sobom. . 3. Skriveno magnetsko zatvaranje može sigurno zaštititi vaše pohranjene kartice i gotovinu . 4. Preklopni poklopac preklopa može se koristiti kao šaur bez ruku, što vam omogućava gledanje videozapisa bez rukava ili video chatu sa prijateljima .. 5. Svi tipke i funkcije porta mogu se lako pristupiti bez uklanjanja zaštitne futrole . Pakovanje uključuje : . 1 x 100% potpuno novi slučaj mobilnog telefona. Kompatibilan je samo sa Apple i Phone XR 6.1 ". Materijal : Izrađena od izdržljive PU kože + meka TPU unutarnja ljuska za pružanje udarne zaštite od udara kako bi se osiguralo da je vaš telefon zaštićen od kapi i udara. Zaštita od baraka : ovo Proizvod ima 3 kartu i džep. Možete lako nositi ličnu kartu, kreditnu karticu i gotovinu. Chickstand : Handsfstand omogućava vam da odaberete udoban kut za gledanje videozapisa ili video chata sa prijateljima bez da ga držite . Precizne izrezima : Jednostavan pristup svim funkcijama gumba i porta (zvučnik, priključak za kameru i punjenje) bez uklanjanja zaštitne futrole.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.