• Novo
Slučaj za iPhone pro max, meka TPU zaštitni otporan na udarcu protiv ogrebotine Jednostavan i luksuzan slučaj podesivi ručni kabl Kickstand tanka tanka futrola za iPhone pro max, mentu

Slučaj za iPhone pro max, meka TPU zaštitni otporan na udarcu protiv ogrebotine Jednostavan i luksuzan

Stupnjevi:
KM 5.50

Iznos
Tova je dostupna

IPhone 11 Pro Max Case : Telefonska futrola koja je posebno dizajnirana za i Phone 11 Pro Max Nije kompatibilan s ostalim modelima. Uzustanji ručni narukvicu Kickstand Case : IPhone 11 Pro Max Case sa postoljem može podržati vaš telefon u bilo kojem trenutku, a ne podržava vaš telefon. Vrlo je pogodan za gledanje videozapisa kao što su vrijeme za lice ili You Tube, pregledavajući recepte, čitanje itd. Sklopivi dizajn je zgodna i elegantna. Povećane ivice oko ekrana učinkovito sprečavaju da se telefon baca i izgreba svakodnevno. Ovaj je slučaj opremljen instaliranim zaštitnim poklopcem za objektiv koji je veća od objektiva koji poboljšavaju zaštitu objektiva. Poboljšanje i vitko : rub luksuznog elektroplata telefona dizajniran je sa zlatnim linijama, što je vrlo sjajno. Napravite svoj telefon ljepšim, mekim TPU materijalom, tankom i svjetlom, osjećajte se vrlo dobro u ruci. Izrekujte izrez : Poklopac telefona odgovara vašem i Phone 11 pro max bunar, a svaka rupa odgovara vašem telefonskom priključku jedan po jedan, tako da možete Jednostavno pristupite svakom priključku. Modni elektroplativni dizajn zlata, jednostavan i luksuzan. Precizne izreze za jednostavan pristup svakom portu i gumb na telefonu bez skidanja telefona. Kompatibilan je sa samo 11 pro max. Podesivi dizajn nosača za zglobove pruža vam praktično iskustvo gledanja. Mekani TPU materijal enduira mobilni telefon sa super udarom i otpornošću na pad.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.