• Novo
Torbica novčanika za iPhone pro max, kožni flip folio kickstand futrola za telefon sa držačem kartice za Apple iPhone Pro MA 6.7 za žene djevojke, zlato ruža

Torbica novčanika za iPhone pro max, kožni flip folio kickstand futrola za telefon sa držačem kartice

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

ULAK i Phone 12 pro max novčanik futrola za djevojke za žene, putničko svjetlo i pametni telefon za Apple i Phone 12 pro max 6,7 inča. Pogodnost i vrhunska kvaliteta čini elegantnim sve-u jednom slučaju koji je savršen za svakodnevno. Vidjeti utor za I.D. Kartica, kreditna kartica i gotovina, pogodna za Go ljude. Dizajn magnetskog zaključavanja pogodan je za korištenje i sklopiva funkcija Kickstand omogućava iskustvo gledanja bez ruku. Precizna izreza osiguravaju potpuni pristup svim funkcijama i lukama na vaš telefon; Jednostavno postavljanje kućišta i isključivanja telefona.Pretty i Phone 12 Pro Max Case sa živim tiskom, čini vaš telefon attaktivan i kasing. Ovaj i Phone 12 Pro max futrola sa držačem kartice, dajte svoj i Phone 12 Pro max pokrov koji zaslužuje. Paket uključen : 1 x novčanik futrola za telefon za i Phone 12 Pro max. Ružičarski zlatni novčanik futrola za Apple i Phone 12 Pro max 6,7 inča sa ručnim remenom, utora za kreditne kartice i Kickstand. Modni slatki i Phone 12 pro max tanak futrola za žene sa lijepim uzorkama. IPhone 12 pro max 67 novčanik prekrivamo s više držača za kartice i novčaniku.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.