• Novo
Kensie Girl Little Kids Balerinas - crna, 1

Kensie Girl Little Kids Balerinas - crna, 1

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Kensie Girl Little Kids Ballerina Flats Obuci. Ove sandale pružaju udobnost i svježinu, možete samo klizati na te udarce i biti spremni za dan. Usporedite sa svim vrstama odjeće, idealno za bilo koju formalnu priliku ili povremene svakodnevne nošenje za svaku sezonu. Ove cipele pružaju udobnost i svježinu kako bi se zabrinuli! Gumeni potplat. Neklizajuća i fleksibilna gumena potplat za sjajnu vuču . sa dodatnim mekim i jastučnim ulovom, naši baletni stanovi pružit će bolju podršku stopala vaše djevojčice za bolje postavljanje i ugodnije. I jednostavan za podešavanje za različite veličine stopala . Sory Styles i opcije boja kako bi se podudaraju sa formalnom ili povremenom haljinom za zabavu, školu, vjenčanje ili bilo koje prilike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Popravke Layla Srebro

KM 12.99

Sjajite kao zvijezda večeras noseći doradu Layla dressup štikle.Mesh gornji ukrašena dragulj detaljima.Podesiva traka za kopču.Otvori okrugli prst.Glatka Umjetna podstava.Lagano podstav

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.