• Novo
Bellella dječije klompe papuče meke plišane unutrašnje papuče na kućnoj cipeli zatvoreni prst topla obuća početna spavaća soba Fuzzy tobogani narandžasta 2# 13C-1y

Bellella dječije klompe papuče meke plišane unutrašnje papuče na kućnoj cipeli zatvoreni prst topla obuća

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : djeca, Dječaci, Djevojčice, djeca, Unisex-Child Style : tople papuče, plišane papuče, cipele za spavaće sobe, Fuzzy papuče, unutrašnje papuče, tople cipele, zimske Cipelepetern tip : Cartoon Color : tamno ružičasta, narandžasta, ružičasta, tamnoplava, kafa(opcionalno)veličina : US 5 C-6 C, US 6.5 C-7c, US 8 C-9 C, US 10 C-11 C, US 11.5 C-12c, US 13 C-1y (slijedite tabelu veličina za odabir) Gornji materijal : plišani otvor materijal : Pvcheel tip : Platformfastening : slip Ontoe tip : zatvorena Okrugla cijev visina : niska sezona : proljeće, jesen, Zimnica : plišane papuče savršeno odgovaraju za djevojčice ili dječake koje nose u kući, dnevnom boravku, hotelu, dvorištu, bašti i na otvorenom itd.Karakteristike : 1.Plišane papuče sa toplim mekanim i laganim uloškom su veoma meke i udobne. 2.Dječije fuzzy kućne papuče izrađene su od neklizajućeg đona i mekanih PVC materijala. tekstura otporna na klizanje na dnu daje vam siguran i siguran oslonac i sprečava grebanje po podu.3.Udobne i slatke papuče iz crtića za dijete. Plišani fuzzy gornji i super meka podstava održavaju male prste veoma toplim čak i na hladnoći spolja.4.Izbor toplog poklona : slatke i tople dječje kućne papuče pogodne za unutrašnju i vanjsku upotrebu.Sadržaj paketa : 1 par papuča za djecu(ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) slatke plišane papuče iz crtića : tople mutne papuče imaju simpatičan dizajn životinja iz crtića na gornjem dijelu, pune dječijeg interesovanja, koje će se djeci svidjeti. Neka ove slatke i tople papuče prate decu kroz ovu zimu. Topla i udobna podstava : podstava slatkih papuča iz crtića za dječake i djevojčice je prijatna za kožu i meka plišana, što donosi Meki dodir. Odličan efekat topline drži dječija stopala dalje od hladnoće. Protuklizni i izdržljivi đon : mekani i fleksibilni PVC đon je protivklizne šare sa odličnim prianjanjem, omogućavajući deci da stabilno hodaju i spreče slučajno proklizavanje i padove. Dizajn elastičnog kaiša : dječije lagane crtane plišane kućne papuče sa elastičnim dizajnom kaiša za leđa, pogodne za mala dječija stopala, dijete nije lako pasti i slobodno hodati. Elastični kaiš cipele je elastičan i neće nositi dječiji gležanj. Idealan poklon : tople slatke plišane papuče su veoma pogodne kao božićni pokloni ili rođendanski pokloni za dečake i devojčice, pogodne za : spavaću sobu, dnevni boravak, balkon.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.