• Novo
STAMENS Čvrsti okrugli zrak Dekoracija ravnih sandala Modne žene Ravne sandale Modni okrugli zglob Dekoracija ravne sandale za žene Sandale Modne žene Ravne sandale Pozorišta na plaži

STAMENS Čvrsti okrugli zrak Dekoracija ravnih sandala Modne žene Ravne sandale Modni okrugli zglob Dekoracija

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Značajke : 1. Moderan dizajn : . Lagana šetnja cipela, prikladna dizajna klizanja, moda i. ličnost. Visokokvalitetni materijal, udoban i mekan. Smanjuje stres. Na zglobovima, jača i tonovima poboljšava držanje.2. Prikladne prilike : Pogodno za vanjsku šetnju, zabavu, slobodno vrijeme, zabavu, rad, vjenčanje i druge prilike, čvrst i elegantan. Ove ravne sandale su jednostavne i elegantne, trčeći u ljetnom ukusu i savršeni za mnoge pocnonu.4. Gornja je izrađena od visokokvalitetne imitacijske kože koja je meka, prilagođena kože i udobna.5. Tvoje noge neće imati puno ograničenja kada nosite ove sandale. * Stvarna boja može biti malo drugačija od slike zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta * Molimo vas da odstupaju od 1-3cm zbog ručnog mjerenja * azijske mjere Manji od EU / SAD-u / UK / UK-u, molimo vas da uporedite veličine detalja s vama prije kupovine. Molimo pogledajte grafikon veličine veličine elegantnog dizajna : lagana šetnja, prikladna dizajna, moda i ličnost. Visokokvalitetni materijal, udoban i mekan. Smanjuje stres na zglobovima, jača i tonovima, poboljšava držanje. Prikladne prilike : Pogodno za vanjsku šetnju, zabavu, slobodno vrijeme, zabavu, rad, vjenčanje i druga prigode, boju čvrste i elegantne. Ove su ravne sandale jednostavne i elegantne Ljetni ukus i savršen za mnoge prilike . Gornja je izrađena od visokokvalitetne imitacijske kože, koja je mekana, prilagođena kože i ugodnom . noge neće imati puno ograničenja kada nosite ove sandale.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.