• Novo
Avalanche za odrasle za muškarce Pješačke cipele Crne - Veličina 9

Avalanche za odrasle za muškarce Pješačke cipele Crne - Veličina 9

Stupnjevi:
KM 33.89

Iznos
Tova je dostupna

Avalanche Muške planinarske cipele, ove cipele će vam pomoći da prevladate izazove u bilo kojem izletu na otvorenom, držeći se vaših feeta sigurnim, suvim i toplim. Stil je moderan za svakodnevni stil života i dovoljno ugodan!. Urbani stil se uklapa u veliku raznolikost odjeće . Ležerno, urban, gorpcore, i još mnogo stilova udobnosti : Njegov visokokvalitetni materijal čini da ostanu ugodni cijeli dan . Moderan : njen svestrani dizajn čini ih u velikom raznolikošću Situacije . izdržljiv : đon će trajati mjesecima habanja i toliko više!. Sef : pruža pravu količinu zaštite i podrške . visokokvalitetan : napravljen sa iskustvom korisnika na umu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Srednja tamnocrvena guma

KM 3.00

Vodeća Ewing atletska cipela, 33 HI je tačan retro originala iz 1990.godine i ima klasični reverzibilni remen za gležanj koji se može nositi na prednjem ili stražnjem dijelu cipele, te

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.