• Novo
Josmo Cracy Up Toddler Boys Haljine cipele - Bijela, 12

Josmo Cracy Up Toddler Boys Haljine cipele - Bijela, 12

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Josmo Cracy Up Toddler Boys Haljine obuće, ovo su savršene za bilo koju posebnu ili dressy priliku ili formalne odjeće prikladne za školu, porodične večere i druge vrste formalnih prilika . Udobno na svakom koraku, ove su cipele dizajnirane s svakodnevnim habanjem zahvaljujući visokokvalitetnom podlogu za noge. Ove su cipele moderne i udobne i izdržljive zahvaljujući svom čvrstom gumenom potplatu. Komforno : Okrugli nožni noge čini dječjim nogama fleksibilnijim i jastučkim uloškom pruža cjelodnevni komfor i podršku . jednostavan za nošenje : simpatično i elegantan, klizni dizajn sa kaišom kopče, pogodan za djevojčice za nošenje i skidanje Pomoć . Moderan : Njegov svestrani dizajn čini ih u velikom raznim situacijama . Visoka kvaliteta : Stručno izrađene cipele, napravljene da traju na umu alkohol u svakom faze : Ove čizme će vam biti sigurne Na svakom koraku zahvaljujući svojim proklizanim materijalima, toplim unutrašnjošću i otpornim potplatom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Popravke Layla Srebro

KM 12.99

Sjajite kao zvijezda večeras noseći doradu Layla dressup štikle.Mesh gornji ukrašena dragulj detaljima.Podesiva traka za kopču.Otvori okrugli prst.Glatka Umjetna podstava.Lagano podstav

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.