• Novo
Dizajni za glavu zvanično licencirani čudo žena DC Comics Logos Torbed kožne knjige Novčani poklopac Kompatibilan sa Apple iPhone iPhone 6s

Dizajni za glavu zvanično licencirani čudo žena DC Comics Logos Torbed kožne knjige Novčani poklopac Kompatibilan

Stupnjevi:
KM 5.50

Iznos
Tova je dostupna

Apple i Phone 6 / i Phone 6 S CASE CASSODSKoverice zvanično licencirani čudes DC Comics Logos Blokiraj baterijskoj kućištu poklopac prekrasan kao Afroditi, i jači od Herculesa - Princeza Diana iz Thyscira štiti svijet od nepravde u svemu Obrasci. Imamo vas prekriveni najširijim asortimanom službenog DC slučajeva stripa na tržištu!. Dizajniran za modernog načina života. Ovaj službeni DC stripovi mekani kožni kožni slučaj je ručno rađen da bude stilski i funkcionalan . Rafinirani stil i zaštita. Ovaj elegantan slučaj odgovara bilo kojoj prilici, dok čuva svoj mobilni uređaj zaštićen i funkcionalan. Dizajniran je da je dovoljno uglađen za vaš džep, a opet osigurati svojim magnetskim sistemom zatvaranja kako bi se držao mobilni uređaj dok omogućuje lak pristup lukama i utičnici . Obrazac ispunjava funkciju. Ovaj novčanik prikladno sadrži tri utora za zadržavanje kreditnih kartica i gotovine. A kad je vrijeme za opuštanje, možete postaviti svoj mobilni uređaj na željeni ugao gledanja sa svojim prilagodljivim kutnim mehanizmom za gledanje video zapisa, provjeriti vijesti ili Go Social - savršen partner za vaš mobilni uređaj . Snap za instalaciju. Jednodijelni dizajn karoserije Brave u zaštiti u jednostavnom Snap. Zamjena između višestrukih slučajeva jednostavna je kao promjena u vašu omiljenu majicu! Dizajni za glavu Službeno licencirani DC strički proizvod. Ručno izrađena kožna konstrukcija. Višestruki slotovi za ID ili kreditne kartice. Stalak za višestruki pogled. Idealno za gledanje filmova. Sistem magnetskog zatvaranja. Potpuni pristup svim portovama i zvučnicima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.