• Novo
Futrola za telefon za Samsung Galaxy S Plus, Galaxy S Plus novčanik, luksuzni folio flip kožni poklopac [džep sa zatvaračem] [ručni remen] [Kickstand] za Samsung Galaxy S Plus, Pink

Futrola za telefon za Samsung Galaxy S Plus, Galaxy S Plus novčanik, luksuzni folio flip kožni poklopac

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

1. [Stil i luksuz] : Vanjska strana kućišta sadrži našu vrhunsku glatku teletu kožu. 2. [zadivljujuće karakteristike] : 5 proreza kartica i 1 džepova sa zatvaračem za nošenje gotovine ili račune, kreditne kartice i vaš ID fotografije . All-in-One Wallet je sve što trebate nositi i izbjeći glomazni džepovi. 3. [Magnetsko zatvaranje i ručni remen] : elastično zatvaranje i ručni zglob nudi čvrstu zaštitu, zajedno sa prostorom za vaše suštinske kartice i kreditne kartice i Telefon. Pored toga, pruža vam prikladan pristup fotoaparatu tako da možete brzo snimiti svaki trenutak nezaboravnog. ti si. Magnetni gumb Flip dizajn. 15 utora za karticu + 1 torba sa zatvaračem. S uklonjivim ručnim rukom. Jednostavno pristupiti svu funkciju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.