• Novo
iPhone futrola, iPhone futrola, ulak Slim Fit Shock fleksibilni TPU branik izdržljiv protiv klizanja prednji i stražnji stražnji defanzivni zaštitni poklopac za Apple iPhone, zeleni

iPhone futrola, iPhone futrola, ulak Slim Fit Shock fleksibilni TPU branik izdržljiv protiv klizanja prednji

Stupnjevi:
KM 6.25

Iznos
Tova je dostupna

ULAK i Phone 8 Case i Phone 7 futrola, teška kućica za udarce TPU-a izdržljiva proklizavajuća lagana prednja i stražnja tvrda zaštitna sigurna prikrivač za Apple i Phone pune zaštite - i Phone 8/7 Case CASE MARMEL sa laganim prednjim okvirom i premium Fleksibilan udar u apsorpciji TPU zadnjištica za stražnju zaštitu bez glomaznog oblika bez grejanja - fleksibilna kombinacija TPU-a sa odbojnim zaslonom za zaštitu zaslona za život i fotoaparat s ravne površine. Zaštita od apsorpcije od kapi, naleta, ogrebotina, nicka i šok.Full funkcije - definirani i precizni donji izrezi omogućavaju jednostavan pristup gumbima i lukama sa udobnim hvatarstvom za punu kape za prašinu za sve ljude za sve ljude - Taktilni zahvat za ultimate ergonomsku udobnost upravljanja Apple i Phone 8/7 .Ulak Slim Scoop Otporni i Phone 7 8 8 Case Proklizačka zahvata Zaštitna futrola odgovara i štiti vaš i Phone 8 7 savršeno. Sve funkcije rade odlično s ovim slučajem. Ova dobra futrola pokriva telefon u potpunosti sa prednjim okvirom i tvrdom polikarbonatnom stražnjom poklopcem za sigurnost telefona bez prevrtanja bez prevrtanja. Također je vidljiv jabučni simbol koji je tako privlačan.Easy da se držite sa hvataljkom sa strane, čine ga sjajnim za nekoga s artritisom ili osteoartritisom ruku ili naizmjenični TPU branik dodat je hrpa udarca i udarca udara za udarce Apple i Phone 8 7 4,7 inča. Smanjite malu usnu iznad ekrana, tako da je zaštitniji od ostalih tankih slučajeva za zaštitu ekrana i kamere od ogrebotina na ravnu površinu. Postavljeni i precizni donji izrezi omogućuju jednostavan pristup gumbima i luke sa udobnim hvataljkama za punu funkcionalnost, a priključene kopče za prašinu štite portove punjenja iz prljavštine. Slučaj i Phone 8/7 sa dvodijelnim dizajniranim nazad. TPU BUMPER ANTI-Scratch telefon futrola za i Phone 8/7. Ultra tanka, tanki fit stilski simpatični i Phone 8/7 poklopac kućišta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.