• Novo
Sklopivi stol za manikuru prijenosni stol za nokte kozmetičarka za nokte sa torbom, Crna

Sklopivi stol za manikuru prijenosni stol za nokte kozmetičarka za nokte sa torbom, Crna

Stupnjevi:
KM 55.09

Iznos
Tova je dostupna

* Specifikacije : materijal : gvozdena plastična fioka je savršena za održavanje vaše dodatne opreme dobro organizovanom; vodootporna torba za nošenje sa patentnim zatvaračem za praktično skladištenje i jednostavan transport. Moderan dizajn : ovaj sklopivi stol za manikuru ima moderan i moderan dizajn, koji savršeno ukrašava vaš dom i dodaje dašak elegantnog šarma vašoj sobi. Poklon za frizera za nokte : ovaj sto za manikir je savršen za svakog putujućeg manikera kome je potrebna stanica, tinejdžer i frizer za nokte koji voli da polira nokte. Jednostavan za montažu : ovaj sto za manikir dolazi sa ilustrovanim ručnim uputstvom koje će vam pomoći da postavite.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

JAS naopako

KM 144.00

Lak za nokte koji mijenja bojunaopako sa savršeno isprekidanom količinom sjaja, ovaj lak za nokte je spektakularan Naopako lak za nokte koji mijenja boju transformiše se iz metalik ruži

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.