• Novo
Calzi kaputi sa zatvaračem za muškarce plišani kardigan obični kaput dugi rukavi stojeći ovratnik šareni plavi 3xl

Calzi kaputi sa zatvaračem za muškarce plišani kardigan obični kaput dugi rukavi stojeći ovratnik šareni

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Žene žena, dame dama, Female Style : ženska jakna s kardiganom, zimski topli kaputi, jakna od vanjske odjeće tip uzorka : jednobojna, Patentni zatvarač, džepovi Boja : ljubičasta, crvena, ružičasta, zelena, crna, plava (opcionalno) Veličina : M, L, XL, XXL, 3 XL, 4xl (slijedite tabelu veličina za odabir molimo)materijal : Poliestern linija : Stand-up ogrlica Dužina : dužine bokova dužina : dugi rukavi sezona : jesen jesen, Winter Occasions : Casual, Travel, Vacation, radni, Party, svakodnevni, datumi, Moviesfeatures : 1. Ovaj kaput ima zadebljano krzno obloženo krznom obloženo da pruži dobru toplotu.2. Dizajniran je tako da bude blizak sa zatezanjem struka za stvaranje prikladnijeg oblika. 3. Prednje zatvaranje patentnim zatvaračem i elastične manžetne od kaputa za jednostavno podešavanje topline i udobnosti.4. Dva bočna džepa su odlična za ključeve, telefone i druge dragocjenosti.5. Super udoban za nošenje,jedinstven stil, čini vas ljepšim, modnijim, seksi i elegantnijim.Sadržaj paketa : 1 x ženski / muški kaput (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1inch=2,54 cm) stil - zimski topli kaput za žene, odjeća za kardigan dugih rukava, ženski trendi mantil. Materijal-100% Poliester. Ženski zimski sakoi su napravljeni od lagane meke tkanine od flisa, koja je topla i udobna, prozračna, prijatna za kožu, udobna, savršeno vas greje u jesen i hladnu zimu. Dizajn - ženski Casual sako ima ovratnik sa postoljem, prednji Patentni zatvarač, mekani i udobni materijal od flisa, modna jednobojna, dva džepa sa strane, labav stil može stati više tijela za dame. Prilika-ženska vanjska odjeća odlična je za Ležerne i zimske aktivnosti na otvorenom, planinarenje, putovanja, kampiranje. Možete uživati u toplim i sa stilom u isto vrijeme. Uparite se sa uskim farmerkama i Gležnjačama za lagan ansambl, ili sa helankama i patikama kada želite udoban i udoban Outfit.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DAME NCAA FLEECE

KM 3.00

SYRACUSE dame NCAA FLEECE Free shipping po narudžbama preko $35 na fan prodavnica Fanatics Uvezeno Materijal : 60% Pamuk / 40% Poliester Zvanično licenciran...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.