• Novo
No Boundaries ' Printed Half-Zip Fau Sherpa Hoodie

No Boundaries ' Printed Half-Zip Fau Sherpa Hoodie

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Za ugodnu hranu za prohladne dane. Ovaj hooded sloj iz No granica je veliki go-to sa mekom faux sherpa finiš sa zabave, upadljiv obrazac. Savršen za vikend i vaš izgled van dužnosti, ovaj pulover sa pola patent zatvarača kombinuje se sa vašim džogerima ili farmerkama za opušteni stil koji volimo. Isključivo na . Materijal : 100% Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu M. Fit : Relaxed fit. Izrez : priložena kapuljača. Zatvaranje : pulover stil sa pola zatvaračem. Rukavi : dugi rukavi. Džepovi : prednji kengur džep. Karakteristike : Faux sherpa finish; kontrastni detalji štampe. Juniors ' kapuljačom Faux Sherpa pulover bez granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DAME NCAA FLEECE

KM 3.00

SYRACUSE dame NCAA FLEECE Free shipping po narudžbama preko $35 na fan prodavnica Fanatics Uvezeno Materijal : 60% Pamuk / 40% Poliester Zvanično licenciran...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.