• Novo
Time i Tru ženski i Plus preklopni kaput sa kapuljačom

Time i Tru ženski i Plus preklopni kaput sa kapuljačom

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Boravak Tosty i izgleda dobro. Time i Tru's Toggle Coat balansira potrebu za razumnim slojem sa željom da ostane moderan. Dizajniran od udobne tkanine od umjetne vune, ovaj sloj kraće dužine sadrži klasično zatvaranje na prekidač sa zakrpama od umjetne kože i kapuljačom za dodatnu zaštitu. Ovaj sloj lako klizi u rotaciju vaše vanjske odjeće. Isključivo na . Materijal : oklop i postava : 100% poliester. Njega : tačka čista. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 11 " i nosi veličinu 1x. Fit : opušteno. Težina : srednja težina. Dužina : udari u bokove. Ovratnik : priložena hauba. Zatvaranje : prednje preklopno zatvaranje sa zakrpama od umjetne kože. Rukavi : Dugi. Džepovi : dva strana welt džepove. Karakteristike : stražnji središnji pleat; tkanina od umjetne vune. Toggle kaput za žene iz vremena i Tru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DAME NCAA FLEECE

KM 3.00

SYRACUSE dame NCAA FLEECE Free shipping po narudžbama preko $35 na fan prodavnica Fanatics Uvezeno Materijal : 60% Pamuk / 40% Poliester Zvanično licenciran Podstava od flisa...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.