• Novo
Wrcnote ženski karirani Dugi rukav Casual zimski kaputi otvoreni prednji plišani kardigan s džepovima crno bijeli XL

Wrcnote ženski karirani Dugi rukav Casual zimski kaputi otvoreni prednji plišani kardigan s džepovima

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Žene žena, dame dama, Female Style : ženska flisa Fuzzy jakna, Sherpa jakne, dugi rukavi plišani kaputi tip uzorka : Plaid Color : Crna Siva, Crna Bijela, kaki, marelica (opcionalno)veličina : S, M, L, XL (slijedite tabelu veličina za odabir) Materijal : 100% Poliestern linija : Lapel Length : Srednja Dužinadužina : dugi Rukavsezona : proljeće, jesen jesen, Zimnica : Ležerne prilike, putovanja, odmor, rad, zabava, svakodnevni, datumi, Moviesfeatures : 1. Kaputi su napravljeni od vrhunskog materijala, koji je mekan i udoban za nošenje.2. Nosite pantalone, farmerke ili čizme. Ovi flis fuzzy kaputi su bezvremenski klasik koji nikada ne izlazi iz mode i uvijek su u trendu.3. Ovi casual Sherpa kaputi savršen su dodatak ženskoj garderobi za proljeće, jesen i zimu.4. Super udoban za nošenje, jedinstven stil,čini vas ljepšim, modnijim, toplim i elegantnijim.Sadržaj paketa : 1 x ženski flis Fuzzy Coat (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) stil - zimski topli Sherpa kaput za žene, odjeća za kardigan dugih rukava, ženski trendi flis Fuzzy Trench Coat. Materijal-100% Poliester. Ženski zimski kaputi izrađeni su od lagane meke tkanine od flisa,koja je topla i udobna, prozračna, prijatna za kožu, udobna, savršeno vas greje u jesen i hladnu zimu. Dizajn - ženski Casual sako ima otvoreni prednji, karirani, Meki i udobni materijal od flisa, modni dva džepa sa strane, labav stil može stati više tijela za dame. Prilika-ženska vanjska odjeća odlična je za Ležerne i zimske aktivnosti na otvorenom, planinarenje, putovanja, kampiranje. Možete uživati u toplim i sa stilom u isto vrijeme. Uparite se sa uskim farmerkama i Gležnjačama za lagan ansambl, ili sa helankama i patikama kada želite udoban i udoban Outfit.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DAME NCAA FLEECE

KM 3.00

SYRACUSE dame NCAA FLEECE Free shipping po narudžbama preko $35 na fan prodavnica Fanatics Uvezeno Materijal : 60% Pamuk / 40% Poliester Zvanično licenciran...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.