• Novo
Gubotare kaputi za žene Dressy ženske Casual džepove Zip Up Hoodies Casual Sherpa kaputi topla Outwear sa džepovima

Gubotare kaputi za žene Dressy ženske Casual džepove Zip Up Hoodies Casual Sherpa kaputi topla Outwear

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Ženska Dukserica Labava Jednobojna Ulična Odjeća Džepni Patentni Zatvarač Vezica S Dugim Rukavima Dukserica S Kapuljačom Er Tech Jacket Gender : Žene. Sezona : Jesen. Stil : Nemaran,Moda. Debljina : Tanka. Prilika : Nemaran,Svakodnevno. Materijal : Poliester. Vrsta Uzorka : Jednobojna. Ovratnik : Sa Kapuljačom. Dužina Rukava : Dugi Rukav. Šta dobijate : 1 X ženski kaput 【vodič za veličinu】dodajte ovu kapuljaču sa patentnim zatvaračem u svoju kutiju za kupovinu, ažurirat ćemo novu boju u bilo kojem trenutku.Molimo provjerite tabelu veličina prije naručivanja. 【Materijal】naša ženska dukserica s kapuljačom, napravljena od meke i prozračne tkanine, ultra udobna i slatka za nošenje, materijal je gust i udoban, ove prevelike dukserice daju vam udoban osjećaj, griju vas u jesen i zimu. 【Karakteristike】pulover dukserica/dugi rukavi ženske dukserice sa patentnim zatvaračem/dukserice od tunike/zimska odjeća/zimska moda/zimska odjeća/jednobojna/rever/ovratnik s vezicama/dukserica s punim patentnim zatvaračem/Džepovi od kengura/spušteno rame/rebrasti rub i manžetne / labavo krojenje. 【Dizajn】šik ovratnik s podesivim vezicama za sakrivanje može bolje održati vaš vrat toplim, zip op dizajn s visokokvalitetnim patentnim zatvaračem upotpunjuje moderniji izgled. Ova ležerna dukserica sa puloverom idealan je izbor u vašoj jesenskoj zimskoj garderobi. 【Prilika】trendi duksevi za žene savršeni su za trčanje, igru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DAME NCAA FLEECE

KM 3.00

SYRACUSE dame NCAA FLEECE Free shipping po narudžbama preko $35 na fan prodavnica Fanatics Uvezeno Materijal : 60% Pamuk / 40% Poliester Zvanično licenciran Podstava od flisa...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.