• Novo
Cardone Pomoćna pumpa za vodu

Cardone Pomoćna pumpa za vodu

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Tcardone Nova pomoćna pumpa za rashladno sredstvo Tkardone Pomoćne pumpe za rashladno sredstvo (ACPS) su potpuno nove jedinice sa nadograđenim komponentama nad O.E. Hardver. Ove jedinice su nadograđene ležište impregniranih smola koji poboljšavaju dugotrajnu i smanjenje trenja nad O.E. Učinkovit gumeni brtvilac koristi se za dodatno sprečavanje potencijalnih curenja i promoviranje dosljednog protoka. Visoke jedinice podvrgavaju stroge testiranje u različitim uvjetima za testiranje pouzdanosti u stvarnom svijetu. Uključeni su i nosači za ugradnju i dodatni hardver, ako je potrebno. Sa ograničenim doživotnom garancijom, Cardone Select ACPS jamče pouzdane performanse za koje dolaze. tfeties i prednosti : t t tupgradirani ležajevi za smanjenje trenja i poboljšanja dugovječnosti t t100% testirana za pružanje zagarantovanih performansi i pouzdanosti t t tupgradirana guma i brtvilo kako bi se spriječilo curenje t t Tbrackets i montažni hardver identičan je OE jedinici za jednostavnu instalaciju t t tincludes nosače za ugradnju, izolatore vibracije i dodatni hardver gdje je potrebna pumpa za pomoćnu vodu Cardone.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mevotech MK9325

KM 2.00

Opis marke dizajnirani su s OEM specifikacijama koje pokrivaju ogromni raspon proizvoda, uključujući dijelove za gledanje, upravljač i ovjes Igrač i zupčanik ispod kompleta i zula za re

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.