• Novo
Moroso 700R brtva za ulje za 2002- Cadillac Escalade

Moroso 700R brtva za ulje za 2002- Cadillac Escalade

Stupnjevi:
KM 5.95

Iznos
Tova je dostupna

Moroso je jedan od najvećih proizvođača rase i djela i alata za performanse. Sa preko 4000 proizvoda, od uljanih i uljudnih sistema, do žice za paljenje, komponente paljenja, ventila, opreme za gorivo, sredstva za čišćenje zraka, opreme za čišćenje tvrdog jezgre, i brojni drugi dijelovi za ovjes, Moroso je prepoznat Lider u industriji moto spašavanja; Proizvedeno od 40 durometraste gume koja je vulkanizirana na kruti čelični okvir. Dizajn ekstra snage neće curiti, podijeliti ili ne uspijevati O.E.M., zalihe ili inferiorni kvalitet brtve za brtvljenje. Brtve ne zahtijevaju brtvilo, što omogućava brzo uklanjanje i ugradnju prenosnih tava. Gumeni / čelični brtvilac Outlast Cork kompoziti za pružanje godina pouzdane usluge. Puna 3/16 "debela. Jedan po paketu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

nova pumpa za vodu

KM 0.67

GMB vodena pumpa za vodu GMB pumpa za vodu ne sadrži obnovljene komponente i dizajniran je za borbu protiv pregrijavanja motora povezanih s višim RPMu, performansama i visokim opterećenim

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.