• Novo
Sklop ventilatora ventilatora za hlađenje FA motora

Sklop ventilatora ventilatora za hlađenje FA motora

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

VDO brend kategorija proizvoda nudi motore za puhanje OE, motori ventilatora hlađenja motora i kompletne sklopove ventilatora za hlađenje. Profesionalni tehničari i diyers podjednako žele najkvalitetnije proizvode za jednostavnost instalacije, fit, obrazac i performanse. To je upravo ono što dobijaju sa svim našim motorima puhača HVAC, motori ventilatora hlađenja motora i sklopovima ventilatora hlađenja. I, sa VDO, svaki broj dijela je aplikacija specifična za pružanje OE-a i performansi. VDO Električni motori izgrađeni su u ISO TS certificiranim sadržajima i proizvedeni u istim standardima kvaliteta kao motori koje isporučujemo globalnim OE automalarima širom svijeta. Nude tihi rad, pouzdane performanse i konkurentne cijene. VDO Ekskluzivna tehnologija dvostruke ležajeve pruža mirniji, efikasniji motorni rad. Koristeći dva kuglična ležajeva, nosače ležaj i magnete za zakovenje. VDO motori postavljaju standard za dizajn i tehnologiju motora. VDO proizvodi dizajnirani su za određeno vozilo, obrazac i funkciju koji pružaju mirnu pouzdanu operaciju i duži radni vijek. Preciznost sastavljena i uravnotežena sa svim novim komponentama za rad bez vibracija. OE dizajn i tehnologija osigurava jednostavnost instalacije odmah van okvira. Motorni sklopovi motora VDO radijatora proizvedeni su i testirani na OEM specifikacije. VDO FA72066 sklop ventilatora hlađenja motora.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DORMAN 678- Vijak srebra

KM 2.67

Ovi vijci su proizvedeni korištenjem trajnih materijala i testiranim korozijom kako bi se osigurala potrebna snaga i dugovječnost Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera pr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.