• Novo
Centrični dijelovi Centrični polu-učitani kočioni čeljust Odgovara: - Honda Pilot, 2014- Acura MDX

Centrični dijelovi Centrični polu-učitani kočioni čeljust Odgovara: - Honda Pilot, 2014- Acura MDX

Stupnjevi:
KM 88.67

Iznos
Tova je dostupna

Centrične polu-učitane kočione čeljusti kočnice su kritični dijelovi sastavljanja kočnice. Ovaj santrični čeljust je obnovljen kako bi se osiguralo predvidljive i pouzdane performanse tokom pružanja dugog radničkog vijeka. Da bi se postigao kao novi uvjet i zaštitu od hrđe, dio je propao zatim tretiran antikorozijskim finišom. Kaliper je 100% testiran tlakom i pregledao je kako bi se zajamčilo pravilan rad i oprema. Uključeni su hardver i nosači, ako je primjenjivo, kako bi se olakšala jednostavna ugradnja. Osnovan u južnoj Kaliforniji 2000. godine, Centric® je postigao priznanje za svoje sisteme komponente za aftermarket i kočione komponente širom svijeta. Danas je kompanija vodeći proizvođač i dobavljač kočnica, kočnica, čeljusti, diskovi, rotori, jastučići, kočnice, oklopne kočnice, velike kočnice (BBKS), OEM kočnice Sistemi za svakodnevne automobile, teška vozila i automobile visokih performansi. Svi centricioni proizvodi poznati su u Stoptech-u, C-Tek-u, središnjim i posikijskim naljepnicama i podržani kvalitetnim istraživanjem i razvojem . Centrični polu-učitani kočioni čeljust. Dodatne karakteristike Boja : siva. Odgovara : 2016-2021 Honda Pilot 2014-2016,2017,2020 Acura MDX 2017-2020 Honda Ridgeline 2019 Acura MDX tehnologija 2018 Acura MDX avans i još mnogo toga - dodajte svoje vozilo u naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DORMAN 678- Vijak srebra

KM 2.67

Ovi vijci su proizvedeni korištenjem trajnih materijala i testiranim korozijom kako bi se osigurala potrebna snaga i dugovječnost Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera pr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.