• Novo
Alati Clic & Clic-R Stezaljka za crijevo

Alati Clic & Clic-R Stezaljka za crijevo

Stupnjevi:
KM 3.50

Iznos
Tova je dostupna

Pružamo širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti sav kućni ljubimci i potrepštine. Posvećeni smo da svima pružimo najbolje pružanje domaćinstava za sve kućne potrebe, sa fokusom na pouzdanost, naše zadovoljstvo klijenta i veliku kvalitetu. Pružamo visokokvalitetne moderne proizvode koji će uživati ​​mnogi klijenti. Naš cilj je kontinuirano poboljšanje i zadovoljstvo korisnika kroz efikasnu provedbu i kvalitetu naših proizvoda. Isključivanje i otključavanje klipnih stezaljki se nalaze na mnogim evropskim vozitima za ponovno korištenje stezaljki za prestrašive glave s opružnim glavama, utovarivanje u udobnosti : 2,5 lbs - SKU : Egle43299 Clic & Clic-R Creve Clump kliješta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mevotech MK9325

KM 2.00

Opis marke dizajnirani su s OEM specifikacijama koje pokrivaju ogromni raspon proizvoda, uključujući dijelove za gledanje, upravljač i ovjes Igrač i zupčanik ispod kompleta i zula za re

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.