• Novo
'Addario Helicore Pizzicato Serija Dvostruki Bas E Veličina Žice

'Addario Helicore Pizzicato Serija Dvostruki Bas E Veličina Žice

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

D'addario Helicore Pizzicato bass e žica je višeslojna čelična jezgra koja daje svjetliju kvalitetu tona od ostatka Helicore bass linije. Osnovni dizajn čini žicu koja se vrlo lako svira ispod lijeve ruke. Prigušenje se smanjuje za stvaranje maksimalnog održavanja i " režanja. "Skalirana da odgovara Basu veličine 3/4 sa dužinom sviranja 41-3/4" (1060 mm), Ova e žica je dostupna u laganoj, srednjoj ili teškoj napetosti.Sve d'addario žice su dizajnirane, projektovane i proizvedene u SAD po najstrožim kontrolama kvaliteta u industriji. D'addario Helicore Pizzicato bass e žica je višeslojna čelična jezgra koja daje svjetliju kvalitetu tona od ostatka Helicore bass linije. Osnovni dizajn čini žicu koja se vrlo lako svira ispod lijeve ruke. Prigušenje se smanjuje za stvaranje maksimalnog održavanja i " režanja. "Skalirana da odgovara Basu veličine 3/4 sa dužinom sviranja 41-3/4" (1060 mm), Ova e žica je dostupna u laganoj, srednjoj ili teškoj napetosti. Svi d'addario strings su dizajnirani, engineered i.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Elec gtr xl reg lite plus

KM 24.00

D'Addario EXL110 + nikl na rana električni žice gitare, redovno svjetlo pl"Plus" mjerač za poboljšanje čvrstoće ručne ruke, alternativni osjećaj za balansiranje napetosti između git

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.