• Novo
Gitara Bridge sedlo Odlična izrada visoke stabilnosti lagana akustična gitara Bridge sedlo sa prorezom matica za Instrument

Gitara Bridge sedlo Odlična izrada visoke stabilnosti lagana akustična gitara Bridge sedlo sa prorezom

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : ono što vam ovaj proizvod može ponuditi je da ima podesivu šinu koja slobodno zadovoljava vaše potrebe u vezi uradi sam vaš instrument, njegov ergonomski dizajn će ga učiniti lakim za ugradnju, a njegova ivica će biti glatka za korištenje što je bezopasno za vaše ruke za upotrebu. I može bolje prenijeti zvučni efekat vibracije.Nesumnjivo da ćete moći da ga odnesete bilo gde da ga koristite kao na otvorenom zbog lagane teksture i kompaktne veličine, takođe je solidan texture.By izrada od metalnog materijala, ovo sedlo mosta je čvrsto i ekološki za upotrebu.Dužina proizvoda je 8,1 cm, širina 2,5 cm, visina 1cm.It pogodan je za zamjenu starog mosta za upotrebu.Naziv artikla : gitarski most Saddle Material : Metalkarakteristike : visoka stabilnost, Podesiva, Nedeformirana veličina detalji : 8.1 cm x 2.5 cm x 1cm/3.19" x 0.98" x 0.39" (cca.) Napomene : zbog razlike u podešavanju svjetla i ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slika.Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja.Paket uključuje : 1 x sedlo za gitarski Most1 X ključ ono što vam ovaj proizvod može ponuditi je da ima podesivu šinu koja slobodno zadovoljava vaše potrebe u vezi uradi sam vaš instrument, njegov ergonomski dizajn će ga učiniti lakim za postavljanje, a njegov rub će biti gladak za korištenje što je bezopasno za vaše ruke. I može bolje prenijeti zvučni efekat vibracije. Nesumnjivo da ćete moći da ga odnesete bilo gde da ga koristite kao što je outdoor zbog lagane teksture i kompaktne veličine, takođe je čvrst u teksturi. Izrađujući od metalnog materijala, ovo sedlo mosta je čvrsto i ekološki prihvatljivo za upotrebu. Dužina proizvoda je 8,1 cm, širina 2,5 cm, visina 1cm. Pogodan je za zamjenu starog mosta za upotrebu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.