• Novo
Archer ga-pojačalo za gitaru

Archer ga-pojačalo za gitaru

Stupnjevi:
KM 18.00

Iznos
Tova je dostupna

Pojačalo za gitaru Archer GA-10 čini odličnog pratioca vaše prve gitare. Ima potrepštine koje su vam potrebne da usavršite sve svoje omiljene pjesme. Archer GA-10 ima pojačanje, jačinu zvuka, sredinu, bas sa prekidačem za pojačanje, kontrole visokih tonova i komutirani overdrive kanal. Napravljen je sa 15-vatnim (RMS) 6.5-inčnim zvučnikom i priključkom za slušalice tako da nećete probuditi komšije sa epskim solo gitarama! Archer ga-15 gitara pojačalo : veliki pratilac na svoju prvu gitaru. Ima potrepštine koje su vam potrebne da usavršite sve svoje omiljene pjesme. Karakteristike pojačanje, jačina zvuka, Sredina, bas sa prekidačem za pojačanje, kontrole visokih tonova i komutirani overdrive kanal. Napravljen sa 15-vatnim (RMS), 6.5" zvučnikom i priključkom za slušalice tako da nećete probuditi komšije sa epskim solo gitarama. Karakteristike : kontrole jačine, Basa i visokih tonova. Overdrive kanal. 10 vati. 6.5 " speaker. Priključak za slušalice. Uvezeno; dizajniran . Više informacija : pogledajte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Elec gtr xl reg lite plus

KM 24.00

D'Addario EXL110 + nikl na rana električni žice gitare, redovno svjetlo pl"Plus" mjerač za poboljšanje čvrstoće ručne ruke, alternativni osjećaj za balansiranje napetosti između git

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.