• Novo
Zidna vješalica za gitaru ChromaCast stalak za gitaru, bas, Ukulele, violinu, violončelo, mandolinu, bendžo, saksofon, & truba, pakovanje

Zidna vješalica za gitaru ChromaCast stalak za gitaru, bas, Ukulele, violinu, violončelo, mandolinu, bendžo,

Stupnjevi:
KM 5.75

Iznos
Tova je dostupna

Jeste li umorni od spoticanja sa svojom kolekcijom gitara svaki put kada uđete u svoju kuću? Oslobodite malo prostora i s povjerenjem pričvrstite svoju cijenjenu imovinu na zid. Zidna vješalica Chroma Cast Metal izrađena je od čelika za teške uslove rada i upotpunjena je vanjskim nježnim gumenim premazom koji neće oštetiti završne obrade, dajući vam snagu i nježnost u jednom. Sa podesivim rukama, takođe održava vašu gitaru udobnom koristeći sopstvenu težinu, a istovremeno se može prilagoditi bilo kojoj veličini vrata ili glave. Ovaj proizvod je odličan za gitare i ukuleles. Zidna vješalica za muzičke instrumente Chroma Cast Metal, dostupna u različitim količinama : teška, izdržljiva čelična konstrukcija. Sistem zaključavanja vješalica održava instrument nepomičnim sa vlastitom težinom. Podešava se tako da odgovara bilo kojoj veličini vrata i glave. Savršeno za ukulele, mandoline, banjos, bas i limene instrumente. Gumena podloga štiti završetak vašeg instrumenta. Uključuje 16 vijaka i sidra.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.