• Novo
Pero C-futrola za violinu, polu oblika, veličina

Pero C-futrola za violinu, polu oblika, veličina

Stupnjevi:
KM 48.99

Iznos
Tova je dostupna

Nećete pronaći bolju vrijednost od ove super lagane, čvrste i pristupačne futrole za violinu! Sa ljuskom čvrste, poli ekspandirane pene, ova vrhunska futrola ne samo da štiti vaš fini instrument od fizičke štete, već ga izolira i od vlažnosti i vremenskih promjena! Kućište je dodatno ojačano drvetom sa strane, a gornji dio je zakrivljen radi veće zaštite. Unutrašnjost obložena plišom ima prostran džep za dodatnu opremu i prostore za dvije mašne. Veliki vanjski džep sa patentnim zatvaračem i podesive trake za nošenje čine ovaj pero slučaj jedinstvenom pogodbom! Ne gledati dalje od Anton Breton pero slučaj za lagan, izdržljiv kvalitete naklon kućišta instrument na raspolaganju student ili igrač na budžet. Sve komponente materijala pažljivo su odabrane kako bi smanjile troškove uz održavanje najvišeg mogućeg nivoa kvaliteta. Ova futrola u obliku archtop-a ima plavu vanjštinu i svijetlosivu unutrašnjost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Elec gtr xl reg lite plus

KM 24.00

D'Addario EXL110 + nikl na rana električni žice gitare, redovno svjetlo pl"Plus" mjerač za poboljšanje čvrstoće ručne ruke, alternativni osjećaj za balansiranje napetosti između git

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.