• Novo
Studio dizajn Početna CAmber u sredinu stoljeća Moderna akcentna stolica u karamelu Brown

Studio dizajn Početna CAmber u sredinu stoljeća Moderna akcentna stolica u karamelu Brown

Stupnjevi:
KM 78.00

Iznos
Tova je dostupna

Savršena mješavina suvremenog stila i neutralne boje čine stolicu Accent CAmber Studio Cysies Home idealna opcija za vašu dnevnu sobu ili ured. Čiste linije okvira i stilskih kože nadahnute sredinom stoljeća, odmah će ažurirati prostor za sjedenje gosta. Uokvireni u prahu odolijeva ogrebotine i koroziju. Podni leveli dodaju stabilnost na neravni podovi i zaštitu vašeg poda. Detaljna i dizajnirana za manje prostore, ova je stolica jednostavna za sastavljanje i kombiniranje oblika i funkcije za vas. Ukupne dimenzije : 27.5 "Š x 30.5" D x 29.25 "H. Seat : 25" W x 21.5 "D x 18" sedište na pod. Natrag : 25 "Š x 15" H. Čelični okvir premazani praška za izdržljivost. Pokriveni nasloni za ruke. Četiri kat za relevante za stabilnost. Ograničenje težine : 250 lbs.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Niz nisku okretnu stolicu

KM 39.50

Dolje niskokreve za okretni stolica Dolje niska okretna stolica sadrži urbani dizajn niskog profila sa plišanim presvlačenim tapeciranim od traperim od trapera Dostupno u bež ili sivoj b

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.