• Novo
Alfredove osnove teorije muzike, BK: Alto Clef izdanje

Alfredove osnove teorije muzike, BK: Alto Clef izdanje

Stupnjevi:
KM 4.08

Iznos
Tova je dostupna

Alfredi Essentials of Music Teorija dizajniran je za studente bilo koje dobi, bilo slušatelja ili izvođača koji žele imati bolje razumijevanje muzike. U ovom tečaju sve u jednom teoriji, naučit ćete svoje muzike sažetim lekcijama, vježbajte svoje sposobnosti čitanja i pisanja muzike u vježbama, poboljšajte svoje vještine slušanja s dostupnim CD-ovima za treniranje uha (prodaje se zasebno) i test Vaše znanje sa pregledom koji završava svaku jedinicu. Računalni softver dostupan je i s nasumitimnim bušenjem materijala i začinite Alto Clef Edition uključuje prvenstveno primjere Alto Clefa, ali i predstavljaju testere i bas clef primjere.book 1 (časovi 1-25) : osoblje, bilješke i bas i bass clefsgrad Osoblje i knjige LOILNOTE Tindure Measure, bar linija i dvostruka Bar2 / 4, 3/4 i 4/4 Vrijeme Signature Whole, Polu i četvrtine bilješke / Rest Sdotted Poluat & Quarththeat Notesties ,. Alfredove osnove teorije muzike dizajnirano je za studente bilo koje dobi, bilo slušatelja ili izvođača koji žele imati bolje razumijevanje muzike. U ovom tečaju sve u jednom teoriji, naučit ćete svoje muzike sažetim lekcijama, vježbajte svoje sposobnosti čitanja i pisanja muzike u vježbama, poboljšajte svoje vještine slušanja s dostupnim CD-ovima za treniranje uha (prodaje se zasebno) i test Vaše znanje sa pregledom koji završava svaku jedinicu. Računalni softver dostupan je i sa nasumičnim bušenjem materijala i zagonetka. Ovo Alto Clef Edition uključuje prvenstveno primjere Alto Clefa, ali također predstavlja i testerski i bas clef primjere. Book 1 (Lessons 1-25) : Staff, Notes and Pitches * Treble & Bass Clefs * Grand Staff & Ledger Lines * Note Values ​​* Measure, Bar Line and Double Bar * 2/4, 3/4 & 4/4 Time Signatures * Cijela, pola i tromjesečna nota / ostalo * isprekidana napomena i četvrtine * veze i slurva * Ponovite znak, 1. i 2. završeci * Osmo bilješke i ostaci * D.C., D.S., Coda & Fine * Stanovi , Shaps & Narursals * Cijeli i pola koraka, enharmoničke bilješke. Kompletna linija Alfredove osnove muzike uključuje studentske knjige, ključ odgovora učitelja, CD-ovi za uši, dvostruke bingo igre, flash kartice, reproducibilne aktivnosti učitelja i interaktivni softver za studente i nastavnike u privatnom studiju, studiju i mrežnim okruženjima . Alfredove osnove teorije muzike, BK 1 : ALTO CLEF (Viola) izdanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Uvod u američku muziku

KM 41.12

Richard Crawford i Larry Hamberlin pokazuju kako su živahne interakcije između narodnih, popularnih i klasičnih sfera učinile američku muziku rezonatu s publikama širom svijeta...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.