• Novo
Willie Nelson: Američka ikona

Willie Nelson: Američka ikona

Stupnjevi:
KM 12.71

Iznos
Tova je dostupna

Proslavite američku ikonu sa prvom knjigom u punoj boji koja sveobuhvatno istražuje posao i život zemalja superzvijezda Willie Nelson. Kroz svoju karijeru, Willie Nelson - pjevač, tekstopisac, autor, pjesnik, glumac i aktivist - osvojio je bezbroj priznanja kao i srca slušalaca. Da se navedi samo nekoliko svojih nagrada : uveden je u zemlju muzičku dvoru slave, kao i nacionalnu poljoprivrednu dvoranu slave (za svoj dobrotvorni rad sa farmaidom) i primio Kennedy Center Sude, Gershwin nagradu i Nagrada za životnu nagradu Congress. Samo u SAD-u, Nelson je prodao više od 40 miliona albuma. Ova raskošna količina, koju je napisao poznata muzička novinarka Andrew Vaughan, sadrži više od 100 fotografija i ilustracija. To je obavezno za svakog od Nelsonove miliona namjenskih navijača. Willie Nelson : Američka ikona (tvrdi uvez).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Prepiska verdi-boito

KM 14.50

Ovih 301 slova između Giuseppe Verdi i njegovog posljednjeg, najsavremenijeg libretičara, Arrigo Boito, dokumentuju izvanredno poglavlje u muzičkoj istoriji Sada je dostupan prvi put na e

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.