• Novo
Weston Home Eldridge Vekvet Accent Barel stolica sa čistim nogama, srebrnom brezom

Weston Home Eldridge Vekvet Accent Barel stolica sa čistim nogama, srebrnom brezom

Stupnjevi:
KM 285.00

Iznos
Tova je dostupna

Chic i udoban začudač Eldridge Eldridge Accent ima udoban oblik cijevi i obučen je u raskošan baršun. Za temeljito moderan izgled, ova akcentna stolica sjedi na čistim akrilnim nogama. Prilagodite njegovu ljepotu odabirom iz dostupnih baršunastih tapeciranih boja. Oblik bačve je elegantan sa blago kosim rukama i ima prekrasne obline sve oko. Svi ćete voljeti ovu dizajnersku stolicu. Ova glam stolica bit će fenomenalni dodatak bilo kojem stilu domaćeg dekora i može se koristiti u spavaćoj sobi ili se može koristiti u spavaćoj sobi ili živjeti za dodavanje Pop boje. Dimenzije : 30 W x 30d x 30.8h u . Dimenzije sjedala : 25,5 W x 21,5d x 17h u . Okvir od drveta u velvet presvlaku. Očistite noge akrilne mozgove. Odaberite iz dostupnih baršunastih boja. Jastuci za pjenu. Samomorna obloga. Čvrsto sjedalo i nazad. Oblik bačve.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Niz nisku okretnu stolicu

KM 39.50

Dolje niskokreve za okretni stolica Dolje niska okretna stolica sadrži urbani dizajn niskog profila sa plišanim presvlačenim tapeciranim od traperim od trapera Dostupno u bež ili sivoj b

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.