• Novo
Jednostavno tratinčica 3 '5' cvijet narandže proljeće prostirke chenille

Jednostavno tratinčica 3 '5' cvijet narandže proljeće prostirke chenille

Stupnjevi:
KM 45.65

Iznos
Tova je dostupna

Ulepšajte svoj dom sa jednostavnim tratinčicama 3 'x 5' cvijeta naranče proljeće proljeće prostirke iz naše Flore i faune kolekcije. Svi će uživati ​​u zemaljskoj estetici dovedenim u vašu kuhinju ili dnevnu sobu ovom dekorativnom tepimu Chenille! Sa uzorcima iz prirode u kombinaciji s toplim tonovima, vaš kućni dekor sigurno je živ. Svi naših prostirki su stilski i funkcionalni sa sevenim ivicama. Predlaže se neklizajući jastučić za propise. Meka pod nogama, izrađena od teksturiranog Chenillea. Moderan i funkcionalan za visoke prometne površine. Nastane ivice. Predložena je jastučić za ne-klizanje. Suvo čišćenje / mjesto čisto.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nuloom Quincy prostirki

KM 35.32

Na Nuloom, vjerujemo da podne obloge i umjetnost ne bi trebali međusobno isključiti Osnovana sa željom da prekine pravila onoga što se očekuje od područja područja, Nuloom je stvoren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.