• Novo
Coristan Covington RIP plima ocean-zelena unutarnja prostirka na otvorenom, 7'10 okrugla

Coristan Covington RIP plima ocean-zelena unutarnja prostirka na otvorenom, 7'10 okrugla

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Dizajniran sa današnjim zaposlenim domaćinstvima, Kolekcija Covington izložba svestrane podne mode s impresivnim karakteristikama performansi koje dodaju njihovu svakodnevnu žalbu. Budući da su napravljeni od najfinijih polipropilena na 100% vlakana, kovington prostirke su otporne na vodu i mogu se koristiti u mnoštvu prostora, uključujući natkrivene na otvorenom, trijem, blatobrane, kuhinje, ulaska i mnogo, mnogo više. Tretirano je sprečavanjem rasta kalupa i plijesni, ove višenamjenske prostirke područja su izuzetno lako čišćene i čak su smatrane da se čak i kućni ljubimci. Idealan izbor dekora za obitelji sa malom djecom, ili oni koji se često zabavljaju, oni će zadržati svoj bogat sjaj i izdržati test vremena uprkos nošenjem i suzama teških stopala, vlažnosti i raznih drugih elemenata. Uz jedinstvenu ručnu kuku izgradnje, ove lijepo detaljne prostirke područja također imaju karakterističan estetički proizvod za izrađen za raznovršten. Širok raspon motiva, od cvjeta nadahnutih prirode do savremenih geometrijskih oblika, pružaju vrhunsku fleksibilnost ukrašavanja. Cvjetni dizajn u okeanu, plavoj, kremi, zelenoj, mornarici, masliniku i žutim. Ručno kukava konstrukcija sa visinom hrpe od 0,25 inča. UV se stabilizirao za dugoročne performanse. Voda, kalup / plijesan otporan; lako čišćenje i održavanje. Savršeno za popločane dijelove, ulaska i dnevne sobe za dodavanje dodira stila.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Nuloom Quincy prostirki

KM 35.32

Na Nuloom, vjerujemo da podne obloge i umjetnost ne bi trebali međusobno isključiti Osnovana sa željom da prekine pravila onoga što se očekuje od područja područja, Nuloom je stvoren

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.