• Novo
Personalizirani planeta Butterfly Dobrodošli Doormat s prilagođenim prezimenom ispisanim na rezanoulaciji prenosa 1 4 debela nelična prostirka za kuhinjske hodnike ili trijem

Personalizirani planeta Butterfly Dobrodošli Doormat s prilagođenim prezimenom ispisanim na rezanoulaciji

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Pozdravite goste i prijatelje sa ovim fenomenalnim dizajnom vrata, savršeni za ljeto! Sadrži živopisno cvijeće i leptire, ovaj izvanredan dizajn sigurno će napraviti svoj prednji trijem ili ulazni put. Personalizirajte sa prezimenom, posebnom porukom ili bilo kojim linijom teksta koji želite učiniti da ova prekrasna vrata bude potpuna! "" I "porodica " se automatski ne pojavljuju. Izgrađen od poliesterskih netkanih površina tkarine i neklizajuće gumene podloge, ovaj 18-inčni pravokutni prostirki za 27 inča idealan je za unutarnju i vanjsku upotrebu. Bilo koji tkani ili teksturni izgled prostirki dio je dizajna slike, a ne dio izgradnje podne prostirke. Brzo vrtoborno crijevo ispiranje pruža jednostavno čišćenje za ovu prostirku. Okvir vrata nije uključen. Personalizirana planeta vodeći je mrežni prodavač specijaliziran za personalizirane poklone za posebne prigode, praznike i proslave. Naš širok izbor prilagođenih proizvodnih proizvoda čini odlične ideje za poklon za rođendane, Božić, majčin dan, očev dan, djedove darove i još mnogo toga. Također nosimo veliki izbor licenciranih dječjih proizvoda za popularne marke poput patrole šape, svinja Peppa, divlji kratts, Jojo Siwa, čudovište i druge. Naši službeno licencirani proizvodi dostupni su u proizvodima poput dječjih ručnika za plažu, jastučnice, odjeće, ruksaci, soba DÃ © COR i još mnogo toga. Personalizirana planeta pruža mogućnost da pruži zaista jedinstven i nezaboravan poklon personalizirajte prostirku vrata s linijom teksta pomoću do 24 znaka u crnim slovima. Siva Dobrodošla vratara sadrži živopisne cvijeće i leptire. Dizajniran je s tehnologijom boja za ispis na poliesteru izdržljiva površina tkanine sa sefom, neklizajuća gumena potkoljenica izdržljiva za vanjsku ili unutarnju upotrebu teksturiranog izlaska na prostirku. Pravokutne vrećice mjeri 18 "(h) x .13" (w) x 27 "(l) crijevo ili spužva čistim vodom i blagim tekućim sapunom (bez izbjeljivača), a zatim se osuši. Personalizirane vratara čine jedinstveno i odlično za vjenčane rođendane ili kućni pokloni idealni za vrtni trijem za ulaznicu za ulaznicu na kuhinju kuhinjskim spavaćom sobom garaža i bilo gdje drugo oko rezidencije, a odlično i kabine za jezero i bilo gdje drugde oko prebivališta super i kabine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.